Sinulla on tallentamattomia muutoksia

Rapport

Tilaa Rapport
REKRY: Hei, sinä digimarkkinoinnin ja somen osaaja! >

Päiväkirjan viides sivu

Tässä päiväkirjamerkinnässä Sisko Savonlahti ihmettelee, mitä järkeä on juustossa.

Voi olla, että söin eilen pilaantunutta feta-juustoa. Jotain outoa siinä oli, mutten osaa sanoa, mitä.
En tiedä, olenko koskaan oikeasti pitänyt juustoista. En ymmärrä juustoista sen enempää kuin oluista tai viineistä, vaikka olen kuinka maistellut elämäni varrella erilaisia makuja ja sanonut, että tämä tosiaan on mielenkiintoisen makuinen uusi tuttavuus.
Ehkä olen syönyt koko elämäni juustoja vain siksi, että olen kaivannut suolaa ja rasvaa, ihan niin kuin olen juonut alkoholia lähinnä saavuttaakseni nousuhumalan.
Tuosta tulikin mieleeni, etten kestä olutravintoloita, joiden myyjät nakkelevat aina niskojaan, kun en osaa valita tiettyä olutta juotavakseni. En minäkään suuttunut ihmisille silloin, kun kirjoitin lehtiin artikkeleita populaarikulttuurista eikä jokainen vastaantulija osannut kertoa minulle, kummalla Kardashianilla on isommat perseimplantit: Kimillä vai Khloélla.
 
Mikä ihme siinä on, että ihmisen pitäisi tietää kaikki kaikesta tai sitten hän on moukka?
 
Sara Paananen, 8, kysyi tänään Helsingin Sanomissa, miksi ihminen keksi tupakan ja yrittää sitten päästä siitä eroon. Hyvä kysymys, Sara. Haluaisin esittää jatkokysymyksen, joka kuuluu näin: ”Miksi ihminen alkoi syödä juustoa, vaikka juustotiskin ohi käveleminen on etovaa?”
Tykkääkö kukaan juustosta maistaessaan sitä ensimmäistä kertaa, jos siis ei oteta lukuun juustoja, jotka eivät maistu miltään? Ja miksi puhumme niin harvoin siitä, että syömme homejuustoa?
 
Haluan pitää pienen tauon feta-juustosta.

Kommentit

Tilaa Puheenaiheet-uutiskirjeemme

Puheenaiheet uutiskirjeemme tarjoaa sinulle tuoreimmat kuulumiset. Älä jää paitsi!

Rapport — hyviä juttuja. Lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.