Rapport

Mahdollista journalismi.

Rapport — mahdollista journalismi.

Rapport on journalistinen alusta, jossa lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat.


Visiomme on rakentaa skaalautuva alusta ja ekosysteemi journalismille. Näin mahdollistamme riippumattoman sisällöntuotannon. Ensimmäisessä vaiheessa edistämme Aiherahoitettua journalismia ja pilotoimme näkökulmajournalismin rahoitusmalleja.
Visiomme on rakentaa skaalautuva alusta ja ekosysteemi journalismille. Näin mahdollistamme riippumattoman sisällöntuotannon.
Aiherahoitettu journalismi tarkoittaa sitä, että ammattitoimittaja tekee riippumatonta sisältöä tilaajan haluamasta aiheesta. Tilaaja määrittelee aiheen, toimittaja näkökulman. Rapport toimii palomuurina toimittajan ja tilaajan välillä. Tuloksena on riippumatonta, uskottavaa ja puhuttelevaa journalismia.
Palvelumme taustalla on monipuolinen, osaava ja sitoutunut tekijätiimi. Meitä motivoi missiomme syventää ymmärrystä maailmasta.
Rapport aloitti journalismin joukkorahoituspalveluna vuonna 2013 ja voitti Mediainnovaatiokilpailun vuonna 2014. Palvelumme kautta on toteutettu satoja, merkittävää huomiota saaneita artikkeleita ja puhuttelevaa journalistista sisältöä.
Rapportin uutta tulemista olemme rakentaneet parhaassa start up -hengessä syksystä 2022 alkaen. Marraskuussa Rapport Journalismi Oy:n kumppaniksi perustettiin Aiherahoitettu Journalismi Oy.
Rapport on journalistinen alusta, jossa lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.