Sinulla on tallentamattomia muutoksia

Rapport

Tilaa Rapport
REKRY: Hei, sinä digimarkkinoinnin ja somen osaaja! >

Päiväkirjan seitsemäs sivu

Sisko Savonlahti löysi aikaa tämän päiväkirjamerkinnän kirjoittamiseen, koska hänen ystävänsä ei enää ehtinyt roikkua Facebookin messengerissä.

Saatoin löytää tänään täydellisen nojatuolin. Espanjassa asuva ystäväni on kylläkin toista mieltä – eli nyt tappelemme Facebookin messengerissä siitä, voisiko löytämässäni tuolissa löhötä vai ei. Minun mielestäni voi, ystäväni mielestä ei. Näissä asioissa hän on yleensä oikeassa ja minä väärässä, mutta sitä on todella vaikea hyväksyä. Olen suoraan sanottuna nyt kyllä muutenkin sillä tuulella, että tekee mieli tapella. Riitamme ei vain pääse eskaloitumaan, koska ystäväni ei ole vastannut minulle 23 minuuttiin huolimatta siitä, että hän on lukenut viestini, jossa kutsuin häntä ankeuttajaksi.
Ehkä hänellä on elämä.
 
Tapasin eilen ihmisen Instagramista, mikä melkein sai minut tuntemaan itseni "heittäytyjäksi". Istuimme pari tuntia Rytmissä. Oli ihanaa, kun en ollut työhaastattelussa tai Tinder-treffeillä enkä siten joutunut miettimään, että mitähän versiota itsestäni tahdon tällä kertaa tyrkyttää. Join vain Rieslingiä. 
Ehkä pitäisi tavata enemmän ihmisiä tuolla tavalla. (Tai juoda enemmän Rieslingiä?)
 
Terapeuttini sanoi minulle tällä viikolla, ettei ole mikään ihme, että olen stressaantunut. En haluaisi kuulostaa syvälliseltä, mutta näinä päivinä moni asia on tulossa päätökseensä ja moni asia on alkamassa. Yritän tässä sitten vain selailla nojatuoleja ja lakkailla kynsiäni, jotta pystyisin säilyttämään illuusion siitä, että asiat ovat hallinnassani. 
 
En pysty ihan sisäistämään sitä, että olen valmistumassa.
Joka kerta kun puhun mummin kanssa puhelimessa, hän kysyy, mikä ”noomi” minusta tulee.
Ja joka kerta vastaan hänelle: ”Medianomi.”

Kommentit

Tilaa Puheenaiheet-uutiskirjeemme

Puheenaiheet uutiskirjeemme tarjoaa sinulle tuoreimmat kuulumiset. Älä jää paitsi!

Rapport — hyviä juttuja. Lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.