Sinulla on tallentamattomia muutoksia

Rapport

Tilaa Rapport
REKRY: Hei, sinä digimarkkinoinnin ja somen osaaja! >

Päiväkirjan kuudes sivu

Tämän päiväkirjamerkinnän kirjoittamisen Sisko Savonlahti ulkoisti Tinder-matchilleen ja huomasi, että hänestä tulisi hyvä riistäjä.

Viimeinen kurssi, jonka koulussani suoritan, on verkkokurssi nimeltään How to Start a Social Media Consultant Business. Kuuntelin tänään kotonani kurssin videoita samalla kun selasin Pinterestiä, Huuto.netiä ja Tori.fi:tä ja ajattelin, että näinkö jumalattoman vaikeaa on löytää täydellinen sohva tai pari nojatuolia.
Yksi verkkokurssin videoista käsitteli työn ulkoistamista.
Pari tuntia myöhemmin valittelin eräälle Tinder-matchilleni, etten millään jaksaisi kirjoittaa päiväkirjaani Rapportiin. Sattumoisin hän kirjoitti minulle seuraavasti:
”Voinko mä ehkä ghostwraittaa jos sulta ei tipu?” 
Vastasin, että todellakin voit. Lisäsin miehelle, että voisitkin oikeastaan aloittaa kirjoittamisen saman tien, olin nimittäin itse lähdössä kauppaan ostamaan sipsejä ja tavoitteenani oli saada hommat pakettiin ennen puoltayötä. Jälkikäteen voin myöntää epäonnistuneeni, kello kun on nyt 2.24. Kirjoitan tätä merkintää sängyssäni. Päätäni särkee ja suussani on ikävä sipsien maku. Tiedättekö, kuinka kaikki bloggaajat aina kirjoittavat, miten ihanaa on tehdä töitä sängyssä olipa sitten aamu tai yö? No, kaikki he valehtelevat – tämä on perseestä. On vaikea kuvitella, että yksikään kirjoittamistani lauseista olisi tämän valvomisen väärti. Lienee siis aika siirtyä Tinder-matchini tuottaman sisällön pariin! 
Miehen tehtävä oli sikäli helppo, että olin jo kertonut hänelle, mitä tein viikonloppuna ja maanantaina. (En juuri mitään.) Jaan tekstin täällä hieman editoituna, toki hänen luvallaan.
 
Syystä tai toisesta heräsin perkele tänään liian myöhään. Omissa oloissa vedetyt iisit normiaamukahvit vaihtuivat ihmisvilinään. Myöhästyin hivenen podcastin teosta. Tuplaherätys tai myöhäsemmät podcastit.
Tutustuin lauantaina vähän vihaisen näköiseen mieheen. Pelkäsin hieman mutta tän duden silmissä oli jotain tuttua. Uskalsin ottaa riskin, osoitin kiinnostukseni ja aloimme juttelemaan. Alkuun oli normi-yadayadaa ja ajattelin että just, fuck this guy, mutta vähän pidemmällä mies avautui hieman ja keskustelu oli tavanomaisesta poikkeava. Smalltalk-bs jäi ja jaoimmekin samoja tunteita, intensiivisyyttä ja herkkyyttä.
 
Että näin! Olipa mukava kokemus tämä sisällöntuotannon ulkoistaminen! Kyllä taas kannatti ajatella laatikon ulkopuolelta!

Kommentit

Tilaa Puheenaiheet-uutiskirjeemme

Puheenaiheet uutiskirjeemme tarjoaa sinulle tuoreimmat kuulumiset. Älä jää paitsi!

Rapport — hyviä juttuja. Lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.