Sinulla on tallentamattomia muutoksia

Rapport

Tilaa Rapport
REKRY: Hei, sinä digimarkkinoinnin ja somen osaaja! >

Päiväkirjan kolmas sivu

Tässä päiväkirjamerkinnässä Sisko Savonlahti voi pahoin Pätkis-jäätelön ja muutamien muidenkin asioiden takia.

Kuulemma lauseita ei saisi koskaan aloittaa numeroilla, mutta: 231 opintopistettä! Olen yhdeksää opintopistettä vaille medianomi! Se keventää kummasti oloa – ja tätä keveää oloa olen kompensoinut syömällä Pätkis-jäätelöä.
Tämä ei ole maksettu mainos. Tämä on pakkomielle. 
Olen ollut koukussa Pätkis-jäätelöön noin kuukauden ajan. Ensin yritin rajoittaa syömäni Pätkis-jäätelön määrää. Ajattelin, että ehkä olisi järkevää syödä sitä vain viikonloppuisin ja silloinkin noin puoli rasiaa kerralla. Ihmisethän aina ihmettelevät, kun he kuulevat, että joku syö kerralla paljon jotain epäterveellistä. 
”Siis eiks sulle tuu paha olo siitä?!” he kysyvät.
Tietysti tulee.
 
Kävin tänään terapiassa, mikä oli poikkeuksellista siinä mielessä, että tänään on maanantai. Tapaamme yleensä eräänä toisena viikonpäivänä, mutten paljasta minä, koska olen vainoharhainen ja luulen, että joku alkaa seurata minua ympäri kaupunkia juuri sinä viikonpäivänä kun käyn tapaamassa terapeuttiani, ikään kuin en kertakaikkiaan liikkuisi milloinkaan muulloin ihmisten ilmoilla. Hmh. Sisko, lopeta! Sinä olet sosiaalinen perhonen! Älä luo itsestäsi Rapportissa sellaista vaikutelmaa, ettet pystyisi tapaamaan uusia ihmisiä ja selviämään small talk -tilanteista! Sinun täytyy opetella verkostoitumaan! Olet kehittynyt tässä asiassa tosi paljon ja menit yksin Rapportin lanseeraustilaisuuteenkin!
Hyvä on, hyvä on, mihin jäinkään? Ai niin, terapiaan.
 
Ihmiset kysyvät minulta tosi usein, mistä puhun terapeuttini kanssa. No, esimerkiksi tänään kerroin terapeutilleni, mitä kuluneen viikon aikana oli tapahtunut (hän kysyi) ja sitten kerroin, mitä mieltä mistäkin tapahtuneesta asiasta olin. Kun olin aikani avautunut, tulin siihen tulokseen että käytökseni tietyissä asioissa saattaa hankaloittaa elämääni, jolloin terapeuttini kysyi, että voisinko mitenkään ajatella, ettei kaikki ehkä ole niin mustavalkoista. Olemme käyneet saman keskustelun monesti. Näin se jatkuu:
Terapeuttini: ”Voisitko mitenkään antaa asioiden vain mennä omalla painollaan?” 

Kommentit

Tilaa Puheenaiheet-uutiskirjeemme

Puheenaiheet uutiskirjeemme tarjoaa sinulle tuoreimmat kuulumiset. Älä jää paitsi!

Rapport — hyviä juttuja. Lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.