Sinulla on tallentamattomia muutoksia

Rapport

Tilaa Rapport
REKRY: Hei, sinä digimarkkinoinnin ja somen osaaja! >

Tarvitsemme syvällisempiä sisältöjä — Rapport rakentaa niille uusia mekanismeja

Ammattilaiset tarvitsevat työstään korvauksen ja lukijat, yleisö, tarvitsevat uudenlaisia tapoja käyttää mediaa. Nämä eivät synny itsestään. 

Kirjoittaja on Rapportin hallituksen pj. ja yksi perustajista

Taskuissamme lojuu puoli-ilmaisia, hipaisuilla toimivia insinööri- ja ohjelmointitaidon mestarinäytteitä. Välineet mielipiteiden ilmaisemiseen, julkaisemiseen ja kuluttamiseen löytyvät jokaiselta. 
Hetki sitten syntyneen kuvan, ajatuksen tai tunteen voi jakaa kenen tahansa ulottuville. Ei ihme, että poukkoilemme kohusta ja naurahduksesta toiseen. 
Perinteisen median rooli muuttui ratkaisevasti, kun yksilöistä ja organisaatioista kasvoi aktiivisia toimijoita, oman arkensa tiedotusvälineitä. Elämme keskellä suurinta viestintämurrosta kirjapainotaidon keksimisen jälkeen. 
Uusia palveluja, yhteisöjä ja tekemisen tapoja syntyy ja kuolee nopeammin kuin laajapohjainen työryhmä saa järjestettyä etätapaamisen alustavien toimenpiteiden kartoittamisesta. 
Syvällisten sisältöjen tarve säilyy kaikista muutoksista huolimatta. 
Ammattilaiset tarvitsevat työstään korvauksen ja lukijat, yleisö, tarvitsevat uudenlaisia tapoja kuluttaa mediaa. Nämä eivät synny itsestään. On kehitettävä uusia mekanismeja huolellisen ajattelun ja laadukkaiden sisältöjen mahdollistamiseksi.

Rapport voitti Mediainnovaatiokilpailun konseptoimalla maailman ensimmäisen journalismin joukkorahoituspalvelun. Tämän jälkeen on syntynyt satoja juttuja ja malliamme on ehditty päivittää useaan otteeseen. 
Tekemisemme jakautuu kahteen itsenäiseen osaan. 

Jutun asiasanat:

journalismi
aiherahoitettu
sisällöntuotanto

Kommentit

Tilaa Puheenaiheet-uutiskirjeemme

Puheenaiheet uutiskirjeemme tarjoaa sinulle tuoreimmat kuulumiset. Älä jää paitsi!

Rapport — hyviä juttuja. Lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.