Rapport

Uhmakasta naisenergiaa — Tutustu Flow Festivalin upeisiin ja lahjakkaisiin naispuolisiin artisteihin

Flow Festival tarjosi monitaiteellisen elämyksen Helsingin Suvilahdessa viime viikon perjantaista sunnuntaihin asti, unohtamatta tälläkään kertaa laadukasta ruokaa ja toimivaa festarialuetta. Rapport keskittyy arviossaan festivaalin naispuolisiin artisteihin ja kokoonpanoihin kuten St. Vincent, Charlotte Gainsbourg ja Fever Ray.

Uhmakasta naisenergiaa  — Tutustu Flow Festivalin upeisiin ja lahjakkaisiin naispuolisiin artisteihin
Flow Festival ilahdutti jälleen kulttuuriselta taustaltaan monipuolisilla esiintyjillä. Loppuunmyyty musiikkifestivaali kokosi Suvilahteen 84 000 kävijää. Flow Festivalilla nähtiin kolmen päivän aikana 144 esiintyvää artistia tai ryhmää yhteensä kymmenellä esiintymisalueella. Rapportin kuvakauttaus keskittyy Flow'n vahvoihin naisiin ja taidetarjontaan.

Helsinkiläinen indie pop -trio Karina esiintyi perjantaina kvartettina Flow:n pallolavalla. Lämmintä tunnelmaa ei haitannut edes tihkusade. Yhtyeen alkuvuodesta julkaistu esikoislevy Karina on saanut paljon kehuja. 

Yhdysvaltalainen runoilija, kirjailija ja muusikko Patti Smith veti päälavan edustan täyteen perjantaina yhdeksän maissa. Jo 71-vuotiaan taiteilijan karisma puree yhä, ja hänen esiintymisensä oli välitöntä. Yhtyeessä soitti kitaraa hänen poikansa Jackson Smith. 

Ms. Lauryn Hill antoi odottaa itseään puoli tuntia, mutta yleisö oli kärsivällistä. Hänen keikkansa jäi tyngäksi, koska edes perjantai-illan viimeinen esiintyjä päälavalla ei saanut lisää soittoaikaa. Ms. Lauryn Hill nähtiin Flow’ssa kesän ainoalla Euroopan keikallaan, jolla hän juhlisti tänä vuonna R&B-, hiphop- ja soul-merkkipaaluksi muodostuneen debyyttilevynsä 20-vuotisjuhlaa. 

Lapin Kulta Red Arenassa perjantaina keskiyöllä aloittanut 21-vuotias Alma räjäytti potin energisellä ja tanssittavalla keikallaan. Alma villitsi yleisöä samalla esiintymislavalla myös viime vuonna Flow'ssa. 

Alman kaksoissisko Anna Miettinen on myös valovoimainen esiintyjä. 

Kommentit (0)

Kommenttia ei voi muokata jälkikäteen.

Viesti:

Nimi:

Puheenaiheet

Tilaa maksuton Puheenaiheet-uutiskirjeemme

Haluan tarkkoja näkökulmia, ajattelemaan houkuttelevia juttuja ja tuoreimmat kuulumiset Rapportilta.

Tietosuojaselosteemme.
Rapport — hyviä juttuja. Lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.