Rapport

Häikäiseviä visualisointeja, katkeransuloisia tanssibiisejä, vahvoja naisia, Pink Spacen herkkyyttä — Flow tarjosi monipuolisesti musiikkia ja taidetta

Alma toi Euroopasta koti-Suomeen Have You Seen Her? -kiertueensa. Ruotsalainen tanssipopin tähti Robyn veti lauantaina yhden Flow Festivalin historian parhaista keikoista. Sunnuntai-iltana brittiläinen rockyhtye The Cure hemmotteli faneja lähes kahden ja puolen tunnin keikalla. Katso Elisa Heleniuksen ottamat kuvat ja lue lyhyet keikka-arviot!

Häikäiseviä visualisointeja, katkeransuloisia tanssibiisejä, vahvoja naisia, Pink Spacen herkkyyttä — Flow tarjosi monipuolisesti musiikkia ja taidetta


Urbaani musiikkifestivaali on järjestetty Helsingissä vuodesta 2004 lähtien, ja viime viikonloppuna Suvilahteen kokoontui kolmen päivän aikana yhteensä 83 000 kävijää. Artisteja ja ryhmiä esiintyi yli 170 yhteensä 10 esiintymisalueella. Musiikin lisäksi Flow Festivalilla ilahduttivat laadukas ja kasvispainotteinen ruokatarjonta, veikeä aluevisualisointi, Finnkinon maksuttomat elokuvanäytökset ja laaja taidesisältö. 
Yle kuvasi osan keikoista suorina lähetyksinä, ja osa esityksistä taas on katsottavissa jälkikäteen Areenassa (keikkataltioinnit ovat tämän linkin takana). 

 

PERJANTAI 9.8.Yhdysvaltalainen neo-soulin kuningatar Erykah Badu, 48, antoi perjantaina odottaa itseään päälavalle puoli tuntia, mutta veti sitten kiihkeän keikan new age -hengessä. Hänellä oli hauska ja värikäs päähine, joka oli ekologisesti tehty pullonkorkeista. Hihojen ja housujen valkoiset hapsut taas viistivät maata ja kohosivat välillä ilmaan kuin siivet kun Badu nosti käsiään tai jalkojaan.
Artistin tunnetuimmat hitit ovat jo parinkymmenen vuoden takaa, mutta hän lauloi yhä jumalaisesti laajalla äänialallaan. 

Kommentit (0)

Kommenttia ei voi muokata jälkikäteen.

Viesti:

Nimi:

Puheenaiheet

Tilaa maksuton Puheenaiheet-uutiskirjeemme

Haluan tarkkoja näkökulmia, ajattelemaan houkuttelevia juttuja ja tuoreimmat kuulumiset Rapportilta.

Tietosuojaselosteemme.
Rapport — hyviä juttuja. Lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.