Mahdollista journalismi.

Rekry: Tuottaja journalistisiin projekteihin

HAKUAIKA PÄÄTTYI PE 10.3.2023. KIITOS HYVISTÄ HAKEMUKSISTANNE! KÄYMME HAKEMUKSET LÄPI JA OLEMME YHTEYDESSÄ JOKAISEEN HAKIJAAN.Etsimme innokasta tekijää, joka vastaa projektien koordinoinnista Rapport.fi -julkaisualustalle. Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi huippujoukkuetta rakentamaan uutta.Tuottajanamme pääset erityisen kiinnostavaan rooliin myyntitiimin ja tuotantotiimien (toimitussihteeri, toimittaja, valokuvaaja tai graafikko) yhdistäjänä. Olet kiinteä osa start up -organisaatiota, joka rakentaa uudenlaisia kunnianhimoisia ratkaisuja journalistiseen sisällöntuotantoon. 

Vastaat osapuolten yhteispelistä ja asiakasprojektiemme koordinoinnista siten, että maaliin päästään sujuvasti aikataulussa ja tulokset ovat laadukkaita. Pääset suunnittelemaan projekteja ja ideoimaan entistä parempia ratkaisuja yhdessä myyntitiimin kanssa. Osallistut myös digitaalisten levityskampanjoiden rakentamiseen.

Käytännössä työarkesi koostuu esimerkiksi yhteydenpidosta tekijäverkoston ja asiakkaiden kanssa, digitaalisten työkalujen hyödyntämisestä, monipuolisesta ideoinnista ja tekemisestä. Tietysti myös start up -henkeen kuuluvasta toiminnan jatkuvasta kehittämisestä yhdessä muiden kanssa. Vaikka ilmassa olisi montakin palloa, pidät ne sopivalla jonglööriotteella hallinnassasi. 

Oman ammatti- tai koulutustaustasi ei tarvitse olla journalistisessa työssä. Oleellista on, että olet taitava koordinoimaan muiden työtä, pitämään asiat aikataulussa ja langat mukavasti käsissäsi. Pääset paitsi tekemään merkityksellisiä asioita, hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti ja kehittymään itse.Oletko sinä uusi tuottajamme?  • Sinulla on vakuuttavia näyttöjä projektien hallinnasta ja koordinoinnista.
  • Otteesi työntekoon on joustava ja ripeä. Osaat keskittyä oleelliseen ja hallita kokonaisuuksia.
  • Viestit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti, etkä pelkää puhelimessa puhumista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Muuta kielitaitoa pidämme plussana.
  • Edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja ja kykyä oma-aloitteiseen, vastuulliseen työskentelyyn sekä kykyä omaksua digitaalisten järjestelmien ja ohjelmistojen käyttö nopeasti. Siedät myös rutiineita.
  • Kiinnostus maailmaa kohtaan ja yleissivistys ovat sinulle isoja plussia.
  • Arvostamme some-kanavien sujuvaa hallintaa ja osaamista digimarkkinoinnin ratkaisuista. 
  • Toivomme sinulta nopeita hoksottimia, vahvaa sosiaalista pelisilmää ja huumorintajua.
  • Missiomme “Syvennämme ymmärrystä maailmasta” vastaa arvojasi. Pidät journalismia aidosti merkittävänä asiana. Olet idearikas ja nautit start up -hengestä! Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua nopeasti kasvavan palvelun ja journalistisen kokonaisuuden rakentamiseen miellyttävässä työyhteisössä. Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde Aiherahoitettu Journalismi Oy:n palveluksessa on kokopäiväinen ja lähtöpalkka tehtävän alkaessa 2 800 euroa kuukaudessa.

Täytä hakemuslomakkeemme viimeistään pe 10. maaliskuuta 2023. CV:n, työnäytteitä ja muuta oleelliseksi katsomaasi voit liittää mukaan linkkeinä tai pdf-tiedostoina.

Työhaastattelujen ensimmäinen vaihe järjestetään Google Meets -etätapaamisina. Etätyömahdollisuudet ovat joustavat, mutta fyysinen läsnäolo on tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarpeellista. Aiherahoitettu Journalismi Oy:n ja Rapport Journalismi Oy:n toimitilat sijaitsevat Katajanokalla Helsingissä. TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ »Rapport on journalistinen alusta, jossa lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.
LISÄTIETOJA

Voit tiedustella lisätietoja alla olevalla kommenttipalstalla. Huomaathan, että kommenttisi ja vastaukset näkyvät julkisesti kaikille.

Viesti:

Nimi:

Mahdollista journalismi.

Rapport on journalistinen alusta, jossa lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.