Sinulla on tallentamattomia muutoksia

Rapport

Tilaa Rapport
REKRY: Hei, sinä digimarkkinoinnin ja somen osaaja! >

Hei, sinä digimarkkinoinnin ja somen osaaja!

Etsimme monipuolista digimarkkinoinnin ja somen TEKIJÄTYYPPIÄ nopeasti kasvavaan STARTUP-KOKONAISUUTEEN.

Oletko mestari luomaan mieleenpainuvaa ja vaikuttavaa some-sisältöä? Jos myös hoksaat ja hallitset tehokkaita markkinointistrategioita eri kanavissa, saatat olla juuri etsimämme tekijätyyppi.
Sinulle tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä rakentamaan ripeästi kasvavan startup-kokonaisuuden näkyvyyksiä, kampanjoita ja some-yhteisöä.
Pelikenttääsi ovat Rapport-brändin omat kanavat ja yleisösuhde. Lisäksi suunnittelet ja toteutat b-to-b -asiakkaidemme aiheista tehtyjen huippuluokan sisältöjen jakelua niiden kohderyhmille. Kutsumme näitä Aiherahoitetuiksi artikkeleiksi.
Tehtävässäsi pääset luomaan uutta ja merkityksellistä. Olet kiinteä osa mainiota joukkuetta ja sinulla on koko työyhteisön tuki perehdytyksestä alkaen. Pääset myös osallistumaan ja vaikuttamaan kasvutarinaamme. Kokemaan sen.

Senior tai junior, molemmat taustat ovat näkökulmastamme mahdollisia: speksit sovitaan lähtötasosi mukaisesti. Työnkuvasi, tehtävänimikkeesi ja palkkauksesi tarkennetaan osaamisprofiilisi perusteella.
Parhaan seuran ja superkiinnostavan tehtävän lisäksi lupaamme tehtävästä korvauksen, joka on vähintään asiallinen. Palkkatoiveesi voit kertoa hakemuksessa.
Seuraavaksi pitkä lista erilaisista taidoista, joita sinulta toivomme. Mutta ei, emme edellytä sinun olevan valmis konkari jokaisella osa-alueella. Tehtävässä pääset kasvamaan ja kehittymään ammattilaisena.

OLETKO SE SINÄ?

Toivomme sinulta luovan ja toimeen tarttuvan mielen lisäksi...
  • Brändi - Ymmärrät, kuinka luodaan ja ylläpidetään brändin yhtenäistä ääntä eri kanavissa.
  • Kanavat ja verbaliikka - Laadit kohdeyleisöön resonoivaa some-sisältöä ripeästi ja kommunikoit yleisöjen kanssa sujuvasti ja monipuolisesti ainakin suomeksi. Sinulla on näyttöjä korkeatasoisista ja kohderyhmään resonoivista sisällöistä eri kanavissa (esim. Instagram, Tiktok, Facebook, Linkedin, X). Hallitset uutiskirjetyökaluna Mailchimpin tai vastaavan.  
  • Algoritmit ja strategiat - Ymmärrät sosiaalisen median strategioita ja algoritmeja, digitaalisen mainonnan lainalaisuuksia ja business-työkalujen käyttöä. Osaat hyödyntää analytiikkaa kampanjoiden tehostamiseksi ja tuloksista raportoimiseksi.
  • Visuaalinen silmä - Hallitset valokuvien, videoiden ja grafiikan perusteet siten, että työjälkesi näyttää hyvältä.
  • Liikkuva kuva - Kykenet rakentamaan lyhyitä tehokkaita videoita, erityisesti TikTok- ja Instagram-reels.  
  • Myynti ja markkinointi - Osaat ajatella kaupallisesti ja tavoitteellisesti.
  • Projektinhallinta - Projektien narut eivät mene solmuun ja osaat työskennellä tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden että muun tiimin kanssa.
  • Hoksottimet - Nopea reagointikyky, viisaat näkemykset ja vahvat ongelmanratkaisutaidot ovat valttia. Huumorintajusi ja sosiaalinen pelisilmäsi ovat ensiluokkaisessa iskussa.
    
Käytännössä työarkesi koostuu esimerkiksi somesisältöjen ja kampanjoiden rakentamisesta eri tarpeisiin sopivilla työvälineillä, kommentteihin reagoimisesta, uutiskirjeestä, Slack-viesteistä, puheluista, Meets-tapaamisista ja yhteydenpidosta alihankijoiden kanssa. Ja tietysti monipuolisesta ideoinnista!
Toivomme sinun aloittavan tehtävässä viimeistään elokuussa. Ripeä käynnistys jo ennen kesälomia voi myös olla mahdollista.
Joustavuutensa vuoksi tehtäväsi voidaan rakentaa joko toistaiseksi voimassaolevalla työsopimuksella, tuntiperusteisena työnä tai alihankintasopimuksena sen mukaan, mikä sinulle — ja meille! 😆 — sopii yhdessä parhaiten.
Täytä hakemuslomake viimeistään 28. toukokuuta 2024. CV:n, työnäytteitä ja muuta oleelliseksi katsomaasi voit liittää mukaan linkkeinä tai pdf-tiedostoina.
Työhaastattelujen ensimmäinen vaihe järjestetään Google Meets -etätapaamisina. Etätyömahdollisuudet ovat erittäin joustavat, mutta myös fyysinen läsnäolo on tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarpeellista.
Rapport-brändi yhdistää kahta yhtiötä: Rapport journalismi oy:ta ja Aiherahoitettu artikkeli oy:ta, jonka palveluksessa etsimämme henkilö työskentelee. Toimitilamme sijaitsevat Katajanokalla Helsingissä.

KYSY LISÄTIETOJA KOMMENTTIPALSTALLA
Huomaathan, että kysymyksesi ja vastaukset näkyvät julkisesti kaikille

Kommentit (0)

Kommenttia ei voi muokata jälkikäteen.

Viesti:

Nimi:

Rapport — hyviä juttuja. Lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.