Rapport

Puheenaiheet ilmaiseksi.

Markkinoija

Hae meille töihin – opit kasvavan startupin rakentamista käytännössä ja kasvatamme sinusta markkinoinnin ja myynnin hyvin tuntevan osaajan

Rapport rakentaa vauhdilla sekä Suomessa että kansainvälisesti markkinointia, yritysviestintää ja journalismia innovatiivisesti yhdistäviä ratkaisuja. Tarjoamme B to B -asiakkaille uudenlaisia strategisia markkinointi- ja viestintätyökaluja.
Nyt etsimme korkeakouluopiskelijoita, jotka haluavat kasvaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisiksi.Mitä saat, kun tulet meille markkinoijaksi?


1. VANKKAA KOKEMUSTA MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN TOIMINTAKENTÄSTÄ
Meillä pääset tekemään konkreettisia markkinoinnin ja myynnin työtehtäviä. Saat alan työkokemusta ja pääset keskustelemaan yritysjohtajien kanssa heidän markkinoinnin ja viestinnän haasteistaan. 
Valmennamme sinut kaikkeen tähän. Tulet nopeasti pärjäämään haastavissakin tilanteissa.

2. KIINTEÄN TUNTIPALKAN JA HYVÄT TULOSLISÄT
Maksamme kiinteää tuntipalkkaa, joten tiedät aina kuinka paljon vähintään tienaat. Näin välillä eteen tulevat haasteellisemmat päivät eivät syö ansioitasi.
Hyvän kiinteän tuntipalkan lisäksi sovimme kanssasi reiluista tuloslisistä. Huonona päivänä tienaat aina etukäteen tietämäsi kiinteän tuntipalkan, hyvänä päivänä tuloslisillä ei ole ylärajaa.

3. JOUSTAVAT TYÖAJAT JA MAHDOLLISUUDET EDETÄ
Työaikojen suhteen olemme joustavia. Keskimäärin työtä tehdään 15 – 25 tuntia viikossa, esimerkiksi kahden tai kolmen työpäivän jaksoissa. Etätyö onnistuu. Työ sopii erittäin hyvin opiskelujen oheen.
Lisäksi startup on aina startup. Emme välitä etenemisessä muodollisuuksista, vaan tarjoamme sinulle vastuullisempia tehtäviä, kun osoitat tuloksentekokykysi.
Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua nopeasti kasvavan palvelun ja liiketoiminnan rakentamiseen miellyttävässä työyhteisössä. 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta nopeita hoksottimia, hyviä sosiaalisia taitoja, myyntihenkisyyttä ja halua vaikuttaa murroksessa olevaan markkinoinnin ja viestinnän toimialaan.
Täytä hakemuslomake mieluiten heti tai viimeistään su 15. lokakuuta 2023. CV:n ja muuta oleelliseksi katsomaasi voit liittää mukaan linkkeinä tai pdf-tiedostoina. Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen Google-tilille. Mikäli tämä ei ole kohdallasi mahdollista, voit lähettää hakemuksen ja CV:n osoitteeseen hakemus@rapport.fi.
Kysy lisää: Eero Petrell, 040 150 3156

Lisätietoja voit kysyä myös alla olevalla kommenttipalstalla.Kommentit (0)

Kommenttia ei voi muokata jälkikäteen.

Viesti:

Nimi:

Rapport — hyviä juttuja. Lukijat, tekijät, aiheet ja rahoittajat kohtaavat uudella tavalla.