info
Tue journalismia.

Rita Dahl

Rita Dahl
 

Esittely + CV

Olen kolmetoista kauno- ja tietokirjaa, kaksi käännöstä ja kaksi toimitustyötä julkaissut kirjailija. Toimittajana olen julkaissut satoja juttuja ja tehnyt tutkivaa journalismia muun muassa Stora Enson toimista Brasiliassa, alkuperäiskansojen kulttuureista, Suomen kaivospolitiikasta ja Talvivaarasta, eurooppalaisesta talouspolitiikasta ja vaihtoehdoista sille.

Vapaan toimittajan töiden lisäksi olen tehnyt jonkin verran kustannustoimittajan töitä, toimittanut kulttuurilehtiä ja koordinoinut isoja kirjallisia projekteja (muun muassa suomalaisten ja afrikkalaisten kirjailijoiden kirjeenvaihto keväällä 2011, kaksi antologiaa ja kirjailijakokouksen poikinut työ Keski-Aasian naiskirjailijoiden hyväksi) hoitaen kaiken varainhankinnasta PR-työhön.

Koulutukseltani olen valtiotieteiden ja filosofian maisteri ja opiskellut viestintää laajana sivuaineena. Olen myös opiskellut Sibelius-Akatemian ja Metropolian avoimilla puolilla ja pitkällä opinnoissani oleva klassinen laulaja.

Ammatilliset kiinnostuksen kohteet

Brasilia, etiikka, human interest, ihmisoikeudet, kansainvälinen politiikka, kansainvälisyys, kehitysmaat, kirjallisuus, koulutus, lapset ja nuoret, mainonta, markkinointi, matkailu, Meksiko, monikulttuurisuus, opetus, Portugali, reportaasit, sananvapaus, terveys, työmarkkinajärjestöt, työterveys, yhteiskunta, yhteiskuntavastuu, alkuperäiskansat

Julkaistuja juttuja verkossa

http://freeluettelo.fi/rita.dahl

 
 

Tilaan hänen tuotantoaan


Tuen tätä journalistia

Kannusta journalistia asettamaan seuraava, kokonaan uusi juttuidea ennakkotilaamalla se. Kun hän asettaa uuden juttuidean, rahat siirtyvät sen tilauspottiin.


 


Summaan lisätään maksunvälittäjän kulut 35 senttiä (esim. 10e = 10,35e.)


Toimitamme sähköpostiisi valmiin sisällön — osoitettasi ei näytetä julkisesti.

Voit tilata ja rahoittaa nimettömästi. Jos haluat, että nimesi (tai edustamasi organisaation nimi) julkaistaan jutun valmistuttua, kirjoita se tähän:

Kommentoi

Vinkkaa toimittajalle juttuidea tai kannusta häntä. Kommentointi onnistuu Facebook-tunnuksien avulla.