info
Tue journalismia.

Minna Karkkola

Minna Karkkola
 

Esittely + CV

Olen uutistoimiston hektisyyden koulima yleistoimittaja, joka on kiinnostunut hitaasta journalismista. Janoan hyviä tarinoita ja oivalluksia niin kirjoittamisessa kuin maailman hahmottamisessa. Haluan kertoa siitä, mistä ei muualta kuule. Olen vahva henkilöjuttujen ja reportaasien kirjoittaja, ja sovellan mielelläni teksteissäni kaunokirjallisia keinoja. STT-Lehtikuvan lisäksi kiivastahtinen uutistyö on tullut tutuksi Lapin Kansassa, aikakauslehtimaailma taas Alma Median asiakaslehtitalossa (Alma 360) kirjoittavana toimitussihteerinä. Lehtityön sain monipuolisesti haltuun jo paikallislehden toimittajana Sodankylässä, josta olen kotoisin. Kiinnostuksen kohteitani journalistina ovat etenkin kulttuuri, koulutus, terveys ja hyvinvointi sekä lapset ja nuoret.

Ammatilliset kiinnostuksen kohteet

Ks. edellinen

Julkaistuja juttuja verkossa

http://issuu.com/metro_finland/docs/20130311_fi_helsinki/11
http://www.hs.fi/kotimaa/a1305626286894
http://m.iltalehti.fi/muoti/2013070517232066_mu.shtml

 
 

Tilaan hänen tuotantoaan


Tuen tätä journalistia

Kannusta journalistia asettamaan seuraava, kokonaan uusi juttuidea ennakkotilaamalla se. Kun hän asettaa uuden juttuidean, rahat siirtyvät sen tilauspottiin.


 


Summaan lisätään maksunvälittäjän kulut 35 senttiä (esim. 10e = 10,35e.)


Toimitamme sähköpostiisi valmiin sisällön — osoitettasi ei näytetä julkisesti.

Voit tilata ja rahoittaa nimettömästi. Jos haluat, että nimesi (tai edustamasi organisaation nimi) julkaistaan jutun valmistuttua, kirjoita se tähän:

Kommentoi

Vinkkaa toimittajalle juttuidea tai kannusta häntä. Kommentointi onnistuu Facebook-tunnuksien avulla.