info
Tiedotteet medialle

Lisätietoja


Yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Jari Järvenpää
050 3423 736 

etunimi(at)rapport.fi

Perustaja
Oskari Nokso-Koivisto
044 0450 732 

etunimi(at)rapport.fi

Tuottaja 
Tiina Iivonen
045 6146 133
rapport(at)rapport.fi

Tuottaja

Jasmi Kuusisto
rapport(at)rapport.fi

Perustaja

Aleksis Nokso-Koivisto

Perustaja

Seppo Honkanen 

Rapport Oy perustettiin, koska rakastamme hyvää journalismia. 

Toivomme, että voimme tarjota journalismille uuden mahdollisuuden; osaratkaisun median murrokseen. Tahdomme päästä lukemaan hienoja, Rapportin ansiosta syntyneitä juttuja.

Perinteisessä mediabisneksessä vain 10-30 prosenttia lukijoiden rahoista käytetään sisältöihin. Rapport pystyy tilittämään yli 93 prosenttia tekijöille.

Rapport.fi -sivusto

Sivuston teknisen toteutuksen ja julkaisujärjestelmän on rakentanut Olli Holopainen (Slap Media Oy).


Ulkoasun on suunnitellut Seppo Honkanen.

TIEDOTE 11.1.2017: Rapport etsii Suomen parhaita journalisteja uuteen palveluunsa

Kevään aikana julkaistaan journalismin joukkorahoituspalveluna tunnetun Rapportin uusi konsepti, joka tarjoaa toimittajille uudenlaisen mahdollisuuden tehdä työtään. Tulevaisuudessa toimittajat ovat yhä lähempänä lukijoitaan, kun lukijat rahoittavat keskustan arvokiinteistöjen sijaan suoraan toimittajan tekemää työtä, kuukausittain. Vastineeksi toimittajat tarjoavat rahoittajille huippulaadukkaita sisältöjä.

“Toimittajien työ on suuressa murroksessa koko media-alan kanssa. Pienenevä mainosmyynti ja mediatalojen kykenemättömyys vastata alan murrokseen ovat johtaneet epävarmoihin tuloihin ja sisältöjen laadun heikkenemiseen. Nyt julkaistava palvelumme haluaa tarjota vaihtoehdon. Haluamme, että toimittajat voivat ennustaa tulonsa yhä paremmin ja tehdä sitä, missä ovat hyviä - huippujournalismia”, kertoo Rapportin toimitusjohtaja Jari Järvenpää.

Rapportissa on julkaistu joukkorahoitettuja artikkeleja yhteensä 30, joista parhaita on luettu jopa 400 000 kertaa. Uusi konsepti pohjautuu edelleen joukkorahoituksen idealle, mutta juttuideoiden sijaan uudessa palvelussa rahoitetaan suoraan toimittajia. Samoin palvelun käyttöliittymä on suunniteltu uudestaan entistä toimivammaksi sekä lukijalle että toimittajalle.

Jos haluat tietää lisää, ilmoittaudu mukaan ensimmäisten käyttäjien joukkoon:

Rapport uudistuu, tule mukaan!

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Jari Järvenpää, p. 050 342 3736, jari@rapport.fi

Rapportin historiaa lyhyesti

Rapport on vuonna 2014 aloittanut journalismin joukkorahoitustyökalu, joka kääntää perinteisen journalismin toimintamallin täysin uusiksi. Laadukasta sisältöä rakastava yleisö saa uuden mahdollisuuden tulla lähemmäksi toimittajaa. Rapportin ensimmäisessä versiossa toimittajat hakevat rahoitusta juttuideoilleen. Toimittajia on tällä hetkellä mukana noin 50.

Rapport voitti vuonna 2015 liikenne- ja viestintäministeriön mediainnovaatiopalkinnon ja sai vuonna 2016 Tekesiltä rahoitusta palvelun kehittämiseen.

Tiedotteet vuodelta 2016:

TIEDOTE 18.10.2016: Rapportin teknologiajohtajaksi Petteri Kontio

TIEDOTE 31.8.2016: Tekesiltä rahoitus Rapportille

TIEDOTE 5.4.2016: Joukkorahoitetun journalismin palvelu Rapportille uusi johtaja

Siirry sivun alkuun